BERCO MAC ROTARY BROOM 60"

BERCO MAC ROTARY BROOM 60"

Art. Nr.: 700448-4-CE
Lagerstatus: Finns i lager
Leveransstatus: Normalt 1-5 dagar

0 kr
Exklusive skatt

Bercomac´s 60" roterande borste framtagen och designad i Kanada för användning främst på ATV och UTV. Borsten tar enkelt hand om parkeringsplatser, gator, gångvägar, gårdsplaner, hockeyrinken, ladugårdar eller för att sopa undan snö, grus, skräp, gräs eller jord med...

Borsten kan användas året runt med högeffektiva polypropylene spröt med extra lång livslängd. Den elektriska vinklingen ökar komforten och snabbar upp arbetet och effektiviteten ordentligt. Hela borsten vilar i framkant på egna hjul.

Vinschen (ingår ej) på maskinen används för att enkelt lyfta och sänka borsten i position vid användning. En ställbar stång från sopborsten går under maskinen och monteras på dragkulan. Därmed är maskinen helt avlastad både vid användning och transport. Trycket mot marken kan enkelt justeras för effektivaste möjlig sopning för respektive underlag.

Är du i snöröjarbranchen finns det lika mycket pengar att hämta på att röja upp efter vintern med borstning. Bercomac´s borste klarar dessutom arbeten på sommarhalvåret då den är kraftigt byggd och hanterar att sopa de flesta material.

Data: 
Bredd totalt: 162 cm
Bredd borste: 152 cm
Vikt: 245 kg
Motor: Kohler bensinmotor, 6 hk.
Start: Manuell 
Stryrning: Kontrollpanel.
Vinkling: Elektrisk höger/vänster.
Tryckjustering: Justering av borstens tryck mot underlaget.
Parkeringsstöd: Avlastar borsten när den inte används. 
Montering: Universal, på dragkrok med justerbar stång 170-267cm.