BERCOMAC VANTAGE SNÖSLUNGA 72" 183 CM

BERCOMAC VANTAGE SNÖSLUNGA 72" 183 CM

Art. Nr.: 700513-4-CE-22H
Lagerstatus: Finns i lager
Leveransstatus: Normalt 1-5 dagar

0 kr
Exklusive skatt

BERCOMAC VANTAGE SNÖSLUNGA 72" 183 CM (2018)

En snöslunga framtagen för användning och montage på UTV, entreprenadmaskiner och traktorer m.m.
Bercomac Vantage 72" med hela 183 cm bredd, garanterat en av de kraftigaste snöslungorna på marknaden med en enorm kapacitet och en Honda motor på hela 22 hästkrafter!

Bercomac tillverkar sina produkter i egen fabrik i Kanada med kvalitet och funktion som högsta prioritet. Bercomac levererar även sina produkter under andra namn som t.ex. Kimpex m.fl.
Vantage 72" 2-stegs snöslunga håller hög kvalitet och har utprovats ordentligt för att fungera ihop med entreprenad, trädgårdsmaskiner och mindre traktorer samt UTV.

Hela snöslungan vilar i framkant på egna hjul. Vinschen (ingår ej) på maskinen används för att enkelt lyfta och sänka snöslungan i position vid användning. En ställbar stång från snöslungan går under maskinen och monteras på dragkulan. Därmed är maskinen helt avlastad både vid användning och transport.

Med 183 cm bredd och en väl beprövad Honda motor på otroliga 22hk rensar Vantage enkelt upp större ytor som parkeringsplatser, gångbanor, peronger, gårdar m.m. Vantage 72" är en av de största slungorna för mindre/lättare maskiner och kan utföra stora uppdrag...

Växellådan är av "Heavy Duty" modell och är helt underhållsfri. Den sågtandade skruven skär igenom all typ av snö, även hårt packad och skickar den sedan vidare till den snabbroterande impellern som "speedar" upp snön och kastar ut den i önskad längd och riktning.

Styrningen, start, stopp, choke, kastriktning m.m. justeras enkelt från en kontrollpanel. Ergonomiskt och allt samlat på en plats ser till att du slipper hoppa av/på fordonet stup i kvarten för justeringar m.m.

Har du snöröjar kontraktet och ska flytta mycket snö är det Bercomac 72" Vantage slungan som gäller!

Data:
Bredd: 183cm
Vikt: 345kg
Motor: Honda bensinmotor, 22 hk
Start: Elektrisk via knapp
Styrning: Via kontrollpanel
Kast strut: Elektriskt styrbar via kontrollpanel, 237 grader
Växellåda: "Heavy Duty" underhållsfri
Impeller: Höghastighets modell med 43cm blad
Skruv: Sågtandad för maximal skärning i hårt packad snö
Bensintank: borttagbar för enkel tankning. Rymmer 8 liter.
Montering: Universal, på dragkrok med justerbar stång 182-280cm
Släpskor: Utbytbara.